Even voorstellen

Mijn naam is Sofie Keukens en sinds februari 2018 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Woezel.

Ik ben gediplomeerd hondentrimster (2015) en dierenartsassistente (2012), daarnaast heb ik het diploma dieren EHBO. Tevens is Trimsalon Woezel aangesloten bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdierentoiletteer Bedrijf).

 

Ik ben opgegroeid met paarden, honden en katten; daardoor koos ik voor de opleiding Dier- en gezondheidszorg aan de HAS in den Bosch. Na het behalen van mijn diploma wilde ik de praktijk in en volgde een erkende opleiding tot dierenartsassistente.
Tijdens mijn werk als dierenartsassistente merkte ik dat er vragen waren over vacht- en huidverzorging, waardoor ik de opleiding hondentrimmen ben gaan volgen.

 

Door het regelmatig volgen van nascholingen en specialisatiedagen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het hondentrimmen en de medische behandeling van uw dier. Zo kan ik u van een passend advies voorzien.

 

Graag tot ziens bij trimsalon Woezel, het adres voor uw hond in de omgeving Groesbeek, Nijmegen, Malden, Mook, Plasmolen en omstreken.